Bejárat > FreeStyle, Humo(u)r > Mikor a fejfájás nyomja le az Aspirint, avagy és másnaposan ért véget a nyaram

Mikor a fejfájás nyomja le az Aspirint, avagy és másnaposan ért véget a nyaram

De mi előzi meg a másnaposságot? (A Másnaposok (The Hangover) című film után, most már szabadon.) Egy eszméletlen nagy buli. 🙂
Röviden így is nézett ki a nyaram.  Annak ellenére, hogy sokat dolgoztam, kivettem a részem minden jóból.
A nyári sörfogyasztásom kb. 1,5 hordónyi sör, ami azért egy elég tetemes mennyiség. Nem dicsekedni akarok, de a forró nyári estéket, csak hideg sör mellett lehetett túl élni, meg ugye Szeptember utolsó hétvégéjén megyek Münchenbe az “Októberfeszt”-re, ezért oda gyakorolni is kellett egy picit.
Úgy terveztem, hogy külön bejegyzéseket írok a nyár fontosabb pillanatairól, de végül is úgy döntöttem, hogy csak 3 bejegyzést fog születni, a többit pedig ömlesztve fogom leírni.
Mint már leírtam egy 220 lóerős szörny birtokosa lettem. Beléptem az Audi-klubba, és az ottani srácokkal jártunk ki sörözni. Voltam velük tuning találkozón és Ausztriában Kebabon.  A trencséni tuning találkozót, ami nem sikerült éppen a legjobban, egy nagyon jó kis after party követte… Sörmennyiségről nem akarok beszélni, mert még egyesek félreérthetik..
Miért jó hamar munkába menni, mert hamar el lehet akkor jönni, és még mehet az ember a 30 fokos melegben egy kicsit lehűteni magát a tóba. Úszik egy picit, napozik, és hazamegy. Ilyen akció elég sok volt a nyáron.
A hétvégék is izgalmasak voltak. Voltam mindenfelé össze-vissza. Egy szombatot volt egyetemi csoporttársnőmmel (Anikó, aki egy nagyon jó barátom) és a kisfiával töltöttem, aki egy végtelenül aranyos gyerek. Egy nagyon vidám nap volt. Minden tiszteletem az Anikóé, nagyon példás anyuka….. Gratulálok.
Egy szombati napot Ausztriában töltöttem a (bérma)keresztfiammal, ami szintén jól sikerült, már csak azért is, mert az este egy aránylag finom kis görbe estére sikeredett, amelyben a Tequila játszotta a fő szerepet.
Mint már írtam, 7közben munkába jártam, ezért nem igazán történtek izgalmas dolgok, de nem unatkoztam.  Voltam az Audi-klubosokkal sörözni, párszor felnéztek a haverok filmet nézni és PS3-on játszani.
Aztán eljött a várva várt pillanat, a szabadság kezdete, amit a gyári focibajnokság miatt 2 nap késéssel kezdtem el, de elkezdtem, ezt volt a nyár csúcsa, itt verte le a fejfájás az Aszpirint, az agyam ledobta az ékszíjat, újraindult a winydózom is, de ez egy külön bejegyzés témája lesz.
Aztán mint mindennek, a szabadságnak is vége lett, amit egy frankó kis légcsőgyulladással zártam le, hogy amikor már lenne a munkához is kedvem otthon kell ülnöm, szedni azt a rohadt antibiotikumot, ami annyira felborít bennem mindent, hogy lassan már a szar fogja lehúzni a WC-t.
Ennyi volt a nyár, nem fogok lelkizni, nem abban az időszakban vagyok….

Versike a hollóházi kerámián
Versike a hollóházi kerámián
Categories: FreeStyle, Humo(u)r Tags:
  1. Még nincs hozzászólás
  1. Még nincsenek visszakövetések