Bejárat > Music > Metallica comeback

Metallica comeback

A hét elején a The Idoru gitárosa (Big) ajánlotta, hogy hallgassak bele a METALLICA új számaiba. Erre ugye két lehetőség van: LastFM, vagy pedig a YouTube. Az utóbbi jobb megoldásnak tűnt, mégis rögtön megnézhetem a klippet is.
The Day That Never Comes c. számnak van fenn az eredeti klippje. A klipp nagyon jó, de a zene, az még jobb.
Én újra a régi Metallica-t hallom az egész albumban. Van benne egy kis Black, minimális Load, ReLoad,  Garage Inc., és sok Master of Puppets, és Ride The Lightning, és hát van benne az And Justice For All albumból is. Ez most elsőre nagyon vegyesfelvágottnak tűnhet, de nem az. A számok nagyon jók. Kiváló gitárszólókkal fűszerezve. Minden számon érezni, hogy egyedi, és külön foglalkoztak vele.
Mindenesetre megint lehet újra Metallica-t hallgatni. Ez pedig jó. Mert ugye a  St.Anger album nekem egy kicsit komersznek tűnt. Próbálta a System Of A Down-t utánozni, de hát ugye SOAD csak egy van, így nem igazán voltam oda érte. Ez ugye szubjektív vélemény, de én Metallica-t nem most kezdtem hallgatni, hanem még úgy kb. 1997 körül, még az általánosban, és nekem ugye a ONE, a Battery és a Master Of Puppets voltak a kedvencek.
Külön meglepetés a számomra az új albumon a The Unforgiven III c. szám. Kicsit másképpen indul a szám, de a téma utána nagyon hasonló,  és hát a szöveg is ott van.
Mindenkinek, aki valamikor hallgatott, vagy most is hallgat Metallica-t, de még vmilyen oknál fogva nem kapta fel a fejét az új albumra (Metallica: Death Magnetic) az nyugodtan tegye meg, mert nem fog csalódni.
Jó szórakozást hozzá!
The Day That Never Comes klipp:
http://www.youtube.com/watch?v=jZ5zXXUJsyc&fmt=18

  1. Még nincs hozzászólás
  1. Még nincsenek visszakövetések