Bejárat > Policy & Society > Mért nem szeretik a szlovákok a magyarokat?

Mért nem szeretik a szlovákok a magyarokat?

A válaszom egyszerű: Nem tudom! Lövésem sincs róla, de hogy okot nem adtam rá és még sokan mások az tuti. Az itteni magyarok nagy részének semmi baja a szlovákokkal, annak és ez fordítva is érvényes, de sajnos pont azoknak van a legnagyobb szájuk, akik miatt az ellentétek alakulnak. Pedig hát ugye Duray-t nem kell

Kuss legyen!!

komolyan venni, hiszen a magyarokat meglopta. (Duray kiment pénzt gyűjteni Kanadába, pénz lett, de nála maradt.-Ennyi dióhéjban.) A másik dolog, hogy Duray származásilag, egy olyan nemzetiséghez tartozik, amely egyben vallás is. (Remélem érthető a célzás.) Ebből kiindulva, egy ilyen ember,  jót a magyarnak nem akarhat, szóval ez Duray részéről direkt provokáció, hogy csak rontson a helyzetünkön. Jelenleg az a helyzet, hogy a politikusok egymásnak üzengetnek. Slota meg böfög, mint eg

y disznó, mert hogy nem ember, az Kurva Élet. De nem érdekel, egyszer úgyis befogják a száját, az tuti.
Tehát most éppen egymást szapulja a szlovák meg a magyar, és nem veszi észre, hogy az orkok (aki nem érti mi az az ork, kérdezze meg a hozzászólásban) már a fejünkre nőnek, és leszívják a vérünket. FULL SERVICE-t kérnek, de nem dolgoznak. Nem fizetnek adót, járulékokat, meg semmi egyebet, de a segély meg kell nekik. Hát én nem vagyok hajlandó az adómból ezeknek egy kurva petákot sem adni. Itt vannak ezek az orkok, egy rakat pénzt visznek el, és erre a szlovákok a magyarokat szidják. Pedig nekünk ezek ellen az ingyenélők ellen fel kell lépnünk. Aki nem dolgozik ne is egyék, mert azért köztük is vannak dolgozó emberek, csak azokból kevés van.
A lényeg nekem a szlovákokkal semmi bajom, sőt a többsége nagyon jó szívű és jó szándékú ember.
Ami az én tyúkszemem nyomja, azok a Benes Dekrétumok, és azon belül is a kollektyv bűnösség tétele. Ezt kikérem magamnak. Szlovákia (mert a II. VH-ban az volt) sem volt éppen USA barát ország a II. VH. alatt. De ez már lényegtelen. Ami viszont lényeges, hogy a Benes Dekrétumok még ma is érvényesek, az EU-ban 2008-ban, hát ez ad-absurdum. De nem kell félni, tenni fogok róla, hogy eljusson a németek fülébe, hogy miről is van szó. Van a VW-ban elég német, kiváncsi vagyok, hogy fognak rá reagálni.

Lehet, hogy a hétvégén egy sörözés keretében ki is próbálom. 🙂 Most gonosz vagyok, de egyszer már végre el kell érni, hogy a németek is észbe kapjanak, és kiniysásk a szájukat. Mert ha a német egyszer kinyitja a száját, ha a német elkezd beszélni, akkor annak jó vége nem lesz a szlovákokra nézve. A Benes Dekrétumok fénysebességgel válnak majd érvénytelenné. A németek ebben az esetben a magyarokkal. Szóval hasat ki, pofát be és kuss.

  1. Micse
    május 8th, 2017 14:41-nél | #1

    Számomra is ismeretlen az ok a magyar ellenes gyűlöletnek. Már írtam egy szlovákul is, hogy az egész helyzet nálunk úgy néz ki, mintha minden a mi hibánk lenne. Sosem bántottam egy szlovákot sem azért, mert szlovák, de én már kaptam azért a számra, mert magyarul beszéltem. Kérdem én, nem volt elég már az értelmetlen gyűlöletnek? Többnyire a szlovák lakosság, illetve, hogy ne bántsak senkit, a szlovák nemzet fájó pontja a közös múltunk. Hogy a Magyarok, hogy bántalmazták a Szlovákokat. És ha már erről van szó, a Németek és az Oroszok csak turistaként jelentek meg itt, hogy aztán haza menjenek, ugye? Felmegy a cukrom, hogy mutogatnak ránk és leköpködnek mint valami rühes kutyát, holott mi csak békét szeretnénk és békésen élni. Az agymosott fiatalok és a megkeseredett vének mutogatnak a Magyarokra és legszivesebben kiírtanák őket, minket, egy kardcsapással.
    Mitől jobb ember egy nyers modorú alkoholista asszonyt-gyereket verő favágó észak Szlovákiáról mint egy becsületesen munkába járó, alkoholt nem fogyasztó családos munkásember észak Magyarországról? Az előítéletes magyargyűlölő Szlovák számára SOSEM leszünk elég jók, bármit is csinálunk. Mert az alkohol és az agymosás olyan mint a szikra és a puskaporos hordó.

  1. Még nincsenek visszakövetések