Bejárat > FreeStyle > Elhallgattam….

Elhallgattam….

Több, mint egy hónap hallgatás után újra jelentkezem. Hallgatásomnak több oka is volt, a lönyeges dolgokról majd külön is beszámolok.  Egyet elárulhatok, izgalmas lesz,(már akinek), lesz autó eladás és vásárlás, lesz cigány telep, lesz politika, és emberség tiprás, technika, utazás. Mindenki megtalálja majd a maga szájízének a megfelelőt.

De még itt minden leírok, addig igyatok sok sört, mert az jó.  Nyáron jól esik az embernek egy kicsit eltompulni. Lehűtenie magát, és elmerülni gondolataiban, és a sör serkentő hatása ezt csak elősegíti.  Egyetek fagyit, mert az a legkevesebb kalóriát tartalmazó édesség, és a csokis fagyi még afrodiziákum is. Nyár van, nem a gond és a bajok ideje. Elég majd ősztől újra a mókuskerékben. Most még a munkában is nagyobb szünetet lehet tartani, nehezenm fog az ember agya a légkondi mentes irodában.
Nyár van… Menjünk vízhez és élvezzük mi a férfiak a csodás fürdőrucis lányokat, mert igen, most ennek van itt az ideje… Látogassuk meg barátainkat, hogy velük tölthessünk el egy hosszú hétvégét, és hogy örülhessünk annak, hogy újra láthatjuk egymást.

Addigis amíg megírom az első bejegyzést, hallgassatok egy kis Blind Myself-et.  Magyar zenekar, de a klippjük benne van az év 100 legjobb videoklipjében a világon.

Nézzetek vissza, ha minden jól megy, naponta írok most valamit…

Categories: FreeStyle Tags: , , , ,
  1. Még nincs hozzászólás
  1. Még nincsenek visszakövetések